Työterveyshuolto Kuhmossa Kalevalan Työterveys Oy:ltä

Kalevalan Työterveys Oy tarjoaa luotettavaa työterveyshuoltoa ja vahvaa osaamista Kuhmossa. Pidämme huolta työntekijöistäsi tarjoamalle kattavat työterveyshuollon palvelut lääkärin vastaanotosta aina työnohjaukseen. Hyvinvoiva työntekijä on yrityksesi etu! Sinua ja työntekijöitäsi palvelevat Kuhmossa ammattitaidolla työterveyslääkäri, työterveyshoitaja, työterveyspsykologi, työfysioterapeutti ja työnohjaaja.

Työterveyshuollon palvelut - edistä työntekijöidesi vointia

Työterveyshuolto tähtää työntekijöiden terveyden ja työolojen kehittämiseen. Sen avulla halutaan taata työkyky koko työuran ajan. Meille Kalevalan Työterveys Oy:ssä työntekijöidesi hyvinvointi on tärkeää. Haluamme tarjota yrityksellesi työterveyspalvelut, joilla varmistetaan työntekijöidesi jaksaminen työssä. Tutustu työterveyspalveluihimme!

  • Työterveyslääkärin vastaanotto
  • Työterveyshoitajan palvelut
  • Työterveyspsykologi
  • Työfysioterapia
  • Työnohjaus

Anna meidän hoitaa yrityksesi työterveyshuolto

Työterveyshuoltolain mukaan yrityksellä on velvollisuus järjestää työntekijöilleen työterveyshuolto. Me Kalevalan Työterveys Oy:ssa haluamme olla yrityksellesi luotettava kumppani ja tarjota työntekijöillesi laadukasta palvelua Kuhmossa. Pidä huolta työyhteisöstäsi ja tee työterveyshuoltosopimus kanssamme!

Lue lisää työterveydestä KELA:n sivuilta!

Suosittele meitä

Koulukatu 20, Kuhmo

Yhteystiedot

Kalevalan Työterveys Oy
Koulukatu 20
88900
KUHMO
www.kalevalantt.fi

Aukioloajat

Ma:
8:0015:30
Ti:
8:0015:30
Ke:
8:0015:30
To:
8:0015:30
Pe:
8:0015:30
La:
Suljettu
Su:
Suljettu

Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi!