Näytteenotto lääkäriasemallamme

Kalevalan Työterveys Oy:n tiloissa Kuhmossa sijaitsee laboratorio, jossa pääset ottamaan tarvittavat näytteet helposti ja vaivatta. Et tarvitse lähetettä tullaksesi laboratoriotutkimuksiin.

Laboratoriopalvelut lääkäriasemalla

Tuotamme laadukkaita tutkimuksia erilaisiin terveydenhuollon tarpeisiin. Palvelemme asiantuntevasti ja luottamuksella. Kysy lisää tutkimusvalikoimastamme!

Täältä löydät ohjeet kuinka valmistaudut laboratoriokokeisiin: https://vita.fi/wp-content/uploads/2014/08/Valmistautuminen_laboratoriotutkimuksiin.pdf

Laboratorion ajanvaraus

Laboratoriotutkimuksiin et tarvitse lähetettä ja ajan näytteenottoon voit varata meiltä helposti puhelimitse. Meiltä saat myös pikatutkimukset, kuten tulehdusarvot, hemoglobiini, verensokeri, laskimotukoksen ja sydäninfarktin merkkiaineet, virtsatesti, nielunäyte ym. Varaa aika helposti puhelimitse!

Luotettavaa lääkäripalvelua

Laboratoriopalveluiden lisäksi tarjoamme asiantuntevaa lääkäripalvelua moniin eri tarpeisiin. Henkilökuntaamme kuuluvat niin lääkärit, sairaan- ja terveydenhoitajat, psykologi, jalkahoitaja ja -terapeutti kuin fysioterapeuttikin. Lue lisää lääkäripalveluistamme!

Suosittele meitä

Koulukatu 20, Kuhmo

Yhteystiedot

Kalevalan Työterveys Oy
Koulukatu 20
88900
KUHMO
www.kalevalantt.fi

Aukioloajat

Ma:
8:0015:30
Ti:
8:0015:30
Ke:
8:0015:30
To:
8:0015:30
Pe:
8:0015:30
La:
Suljettu
Su:
Suljettu

Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi!