Kuntoutuspalvelut Kuhmossa

Kalevalan Työterveys Oy tarjoaa myös kuntoutuspalvelut Kuhmossa. Kuntoutuspalvelumme tähtäävät työkyvyn ylläpitämiseen, palauttamiseen ja parantamiseen. Kuntoutuspalveluihin kuuluu fysioterapiaa, jalkahoitajan palvelut, jalkaterapeutin palvelut ja hierontaa kuntohoitajan suorittamana. Saat yksilöllistä kuntoutusta tarpeittesi mukaan. Me pidämme sinusta huolen!

Fysioterapia

Fysioterapeutti tähtää liikkuvuutesi ylläpitoon ja parantamiseen. Fysioterapia sisältää fysikaalisia hoitoja, jotka sekä kuntouttavat että lievittävät kipuja. Fysioterapeuttimme voi myös suositella erilaisia apuvälineitä, joita käytetään kuntoutumisen tukena. Fysioterapinen hoito lähtee tarkasta perehtymisestä tilanteeseesi ja arviointiin palautumiskyvystä. Arvioinnin pohjalta laadimme kuntoutussuunnitelman.

Jalkahoitaja ja jalkaterapeutti

Jalkahoitaja on erikoistunut ennaltaehkäisevään ja toimintakykyä edistävään jalkojenhoitoon. Jalkahoitajan palvelut ovat osa isompaa kuntoutuspalvelua. Jalkaterapeutti on monipuolinen jalkaterapian asiantuntija, joka hoitaa muun muassa alaraajojen biomekaniikan ongelmia, urheilu- ja rasitusvammoja ja diabeteksesta tai nivelreumasta kärsiviä potilaita. 

Hieronta kuntoutuksen osana

Hieronta lisää kudosten aineenvaihduntaa ja verenkiertoa ja on siksi toimiva osa kuntoutusta. Hieronnalla voidaan nopeuttaa elimistön paranemista ja lievittää oireita. Yhdistämme hierontaa muihin kuntoutuspalveluihin. 

Suosittele meitä

Koulukatu 20, Kuhmo

Yhteystiedot

Kalevalan Työterveys Oy
Koulukatu 20
88900
KUHMO
www.kalevalantt.fi

Aukioloajat

Ma:
8:0015:30
Ti:
8:0015:30
Ke:
8:0015:30
To:
8:0015:30
Pe:
8:0015:30
La:
Suljettu
Su:
Suljettu

Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi!