Kuntoutuspalvelut Kuhmossa

Kalevalan Työterveys Oy tarjoaa myös kuntoutuspalvelut Kuhmossa. Kuntoutuspalvelumme tähtäävät työkyvyn ylläpitämiseen, palauttamiseen ja parantamiseen. Kuntoutuspalveluihin kuuluu fysioterapiaa, jalkahoitajan palvelut, jalkaterapeutin palvelut ja hierontaa kuntohoitajan suorittamana. Saat yksilöllistä kuntoutusta tarpeittesi mukaan. Me pidämme sinusta huolen!

Fysioterapia

Fysioterapeutti tähtää liikkuvuutesi ylläpitoon ja parantamiseen. Fysioterapia sisältää fysikaalisia hoitoja, jotka sekä kuntouttavat että lievittävät kipuja. Fysioterapeuttimme voi myös suositella erilaisia apuvälineitä, joita käytetään kuntoutumisen tukena. Fysioterapinen hoito lähtee tarkasta perehtymisestä tilanteeseesi ja arviointiin palautumiskyvystä. Arvioinnin pohjalta laadimme kuntoutussuunnitelman.

Jalkahoitaja ja jalkaterapeutti

Jalkahoitaja on erikoistunut ennaltaehkäisevään ja toimintakykyä edistävään jalkojenhoitoon. Jalkahoitajan palvelut ovat osa isompaa kuntoutuspalvelua. Jalkaterapeutti on monipuolinen jalkaterapian asiantuntija, joka hoitaa muun muassa alaraajojen biomekaniikan ongelmia, urheilu- ja rasitusvammoja ja diabeteksesta tai nivelreumasta kärsiviä potilaita. 

Hieronta kuntoutuksen osana

Hieronta lisää kudosten aineenvaihduntaa ja verenkiertoa ja on siksi toimiva osa kuntoutusta. Hieronnalla voidaan nopeuttaa elimistön paranemista ja lievittää oireita. Yhdistämme hierontaa muihin kuntoutuspalveluihin. 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Yhteystiedot

Kalevalan Työterveys Oy

Koulukatu 20

88900 KUHMO

Puh. 044 745 2250

www.kalevalantt.fi

Aukioloajat

Maanantai 08:00 - 15:30

Tiistai 08:00 - 15:30

Keskiviikko 08:00 - 15:30

Torstai 08:00 - 15:30

Perjantai 08:00 - 15:30

Lauantai Suljettu

Sunnuntai Suljettu

Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse